ANASAYFA VAKFIMIZ YÖNETİM KURULU BANKA BİLGİLERİ İLETİŞİM
HASBİHAL KÜLTÜR VE EDEBİYAT FAALİYETLERİMİZ SERBEST KÖŞE DUYURULAR

VAKFIMIZ

Milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı insan yetiştirmek ve eğitmek, her türlü ilmi araştırmalara destek olmak, teşvik etmek ve bu istikamette eğitim gören kişilere maddi, manevi destek olmak, örf, anane, milli ve manevi hissiyatın korunması ve geliştirilmesi için her türlü ilmi, sosyal ve kültürel faaliyette bulunmak, eğitim öğretim kurumları kurmak ve işletmek.

Yaşlı, fakir ve hastalara, düşkünlere tedaviye muhtaç insanlara yardımcı olmak, sosyal yardımlaşmayı teşvik ederek ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak.

Bedensel, zihinsel, görme ve işitme engellilere eğitim, araştırma, her türlü bakım, tedavi ve sağlık desteği, rehabilitasyon hizmetleri, devamlı barındırma faaliyetleri ile iş edindirmeye dönük kurs ve işyerleri açmak şeklinde belirlenmiştir.